Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

MNL Helsingin Seudun Piirin kirje 22.3.2020

Lisätty 22.03.2020

Koronaviruspandemian leviämisen ehkäisemiseksi hallitus on antanut suosituksia ja ohjeita, joita myös liittomme ja yhdistystemme tulee noudattaa. Siksi monet tälle keväälle suunnitellut tapahtumat ja kurssit on joko peruttu tai suunniteltu siirrettäväksi myöhempään ajankohtaan.

Hyvät maanpuolustusnaiset, 

Koronaviruspandemian leviämisen ehkäisemiseksi hallitus on antanut suosituksia ja ohjeita, joita myös liittomme ja yhdistystemme tulee noudattaa. Asiantuntijoiden mukaan ihmisten välisiä kontakteja rajoittamalla voidaan vaikuttaa sekä koronavirusepidemian kestoon että päivittäisten tartuntojen määrään. Siksi monet tälle keväälle suunnitellut tapahtumat ja kurssit on joko peruttu tai suunniteltu siirrettäväksi myöhempään ajankohtaan. 

Elämme nyt hyvin poikkeuksellista aikaa ja tämä saattaa aiheuttaa meissä monenlaisia tunteita ja myös huolta. Mikäli tämän tilanteen takia herää kysymyksiä tai tarvetta konkreettiseen apuun (esim. kaupassa käyntiin) niin olethan yhteydessä joko minuun tai oman yhdistyksesi puheenjohtajaan. 

On kuitenkin hyvä muistaa, että koronavirus ja kaikki siihen liittyvä menee ohi aikanaan. Hankkimillamme arjen varautumistaidoilla ja suomalaisella sisulla tästä kyllä selvitään ja sitten palaamme järjestötyöhön entistä innokkaammin. 

Perjantaina oli kevätpäiväntasaus ja tästä eteenpäin päivä voittaa yön. Luvassa onkin hyviä ulkoilusäitä näin kevään edetessä. Muistetaan että myös näissä poikkeusoloissa voi ulkoilla, kunhan pitää yli metrin turvavälin muihin. 

Iloitaan siis keväästä ja pidetään itse kukin huolta itsestämme ja läheisistämme! 

-Sirpa Rantamäki, piirin pj